Go to content Go to search

QUICK-STEP DESIGN TALKS

Epizoda 1: Barvy očima malíře Jana Gemrota

Nový zdroj inspirace

Zajímá vás, jaké trendy nás čekají v roce 2022? Máme radost, že vám můžeme s hrdostí představit naši novinku Quick-Step Design Talks, sérii inspirativních podcastů se zajímavými hosty ze světa designu a umění. Podívejte se na první epizodu s Evou Slunečkovou a Janem Gemrotem už nyní.

O podcastu

Moderátorského postu se ujala Eva Slunečková, šéfredaktorka časopisu Elle Decoration, která si do prvního dílu pozvala renomovaného malíře Jana Gemrota, aby pohovořil o roli barev a umění v interiéru. První epizoda vás rozhodně nenechá chladnými, podívejte se níže!

V prvním díle podcastu Quick-Step Design Talks jsme se zaměřili na téma barev společně s respektovaným českým malířem Janem Gemrotem. Je to pro nás velké téma. Designéři Quick-Stepu jsou neustále na stopě budoucích trendů ve světě designu i barev. Věděli jste, že i podle uznávaných studií na nás barvy mají opravdu velký vliv? Chceme vám proto toto nezanedbatelné téma představit z pohledu někoho, kdo s barvami pracuje doslova každý den. Z pohledu výtvarníka. V podcastu se dozvíte, kde profesionál v tomto oboru čerpá inspiraci, jaká témata reflektuje ve své tvorbě, jakou roli podle něj hraje umění v interiérech a mnoho dalšího.

O hostech

Moderuje: Eva Slunečková, popularizátorka designu, novinářka, šéfredaktorka Elle Decoration.

Host: Jan Gemrot, uznávaný výtvarník a vizuální umělec proslulý především hyperrealistickými malbami. Svá díla vystavuje nejen v České republice, ale i v zahraničí.

Podcast Quick-Step Design Talks je k dispozici v audio formátu na Spotify, Apple Podcasts a Google Podcasts a jako video na YouTube kanále a webu Quick-Stepu.

 

Poslechněte si podcast:

Související Články