Go to content Go to search

QUICK-STEP DESIGN TALKS

Epizoda 2: Trendy v designu s Lucií Koldovou

Na vlně designu a umění

Quick-Step Design Talks jsou sérií inspirativních podcastů ze světa designu a umění. Pojďte společně s námi nahlédnout pod pokličku práce a zkušeností zajímavých osobností tohoto oboru. Druhou epizodou věnovanou trendům designu vás provede Eva Slunečková a Lucie Koldová.

O podcastu

Zajímá vás, jaké trendy nás čekají v roce 2022? Máme radost, že vám můžeme s hrdostí představit naši novinku Quick-Step Design Talks, sérii inspirativních podcastů se zajímavými hosty ze světa designu a umění. Moderátorského postu se ujala Eva Slunečková, šéfredaktorka časopisu Elle Decoration. Jako svého dalšího hosta si přizvala legendární českou designérku, která má za sebou práci pro české i zahraniční značky, Lucii Koldovou. Společně si povídaly o trendech v designu a o tom, jak se utváří. Nenechte si druhý díl podcastu Quick-Step Design talks ujít.

V druhém díle podcastu si moderátorka Eva povídala s Lucií Koldovou o trendech, o tom, jak se utváří, jak je možné zakomponovat je do jednotlivých návrhů a třeba je i předvídat. Jak ke své práci přistupuje sama Lucie? Jaké byly její začátky a co je pro ni a její práci stěžejní? Dozvíte se také, co je to Muffin nebo co si designérka myslí o virtuálních veletrzích. Další díl podcastu vám dá dokonale nahlédnout pod pokličku práce designéra v praxi.

O hostech

Moderuje: Eva Slunečková, popularizátorka designu, novinářka, šéfredaktorka Elle Decoration.

Host: Lucie Koldová, česká designérka, art directorka sklárny Brokis a vedoucí stejnojmenného pražského studia.

Podcast Quick-Step Design Talks je k dispozici v audio formátu na Spotify, Apple Podcasts a Google Podcasts a jako video na YouTube kanále a webu Quick-Stepu.

Související Články